DECCA & NODRUGS gaan voortaan samen op pad

Heritage meets performance meets dedication

  • decca_nodrugs_MiM

Op de vooravond van Velofollies, de grootste wielerbeurs van de Benelux hebben we opwindend nieuws te melden!

De afgelopen dagen konden we met moeite onze lippen op elkaar houden, hobbelend over de kasseien van de Vlaamse ardennen.

NODRUGS vond een zielsverwant bij DECCA sportswear*, met voorsprong de meest ervaren sportswear fabrikant van België, verzonken in de schoot van de Ronde van Vlaanderen.

Onze gezamenlijke visie wordt ondersteund door complementaire producten, competenties en capaciteiten wat deze tandem tot een performante challenger maakt in de sportswear markt.

De lokale productie van Decca sportswear in het hart van de Vlaamse wielerklassiekers, sluit naadloos aan op onze buitenlandse productielijn, wat leuke mogelijkheden biedt voor de verdere ontwikkeling van NODRUGS én van RetroRouleur, ons kleine merk van gepersonaliseerde wielershirts met een knipoog naar de gouden jaren van het wielrennen.

Wat betekent dit concreet?

Dat we vanuit de basis worden versterkt waardoor de stabiliteit en continuïteit worden gegarandeerd en jouw beleving centraal staat, zonder te raken aan de waarden én de producten waarvoor we vandaag bekend staan. Onze 2017 POWER en COMFORT collecties met uitzonderlijke designs, worden waar het past zelfs aangevuld met enkele performante items uit het DECCA-gamma.

Meer weten?

Bel ons even op of mail ons met al jouw vragen.

Categories