Think-Pink fietst tegen borstkanker

  • thinkpink_718

Think-Pink pakt uit met koerspakjes voor dames … van NODRUGS.

Think-Pink is de permanente bewustmakingscampagne in het kader van de strijd tegen borstkanker in België. Het hele jaar zet Think-Pink zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Via hun website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties gedurende het hele jaar, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

Think-Pink brengt dames ook letterlijk in beweging via acties als ‘Ladies-Only’. Wielerkleding voor damespast perfect binnen dit plaatje en leek de logische stap in een fietsminnend land als België. De campagnenaam laat het al vermoeden: Roos is de hoofdkleur doorheen het op-en-top vrouwelijke design met een leuke twist van het ‘vergeet-je-tietje-nietje’.

Uiteraard willen we de dames zo goed mogelijk bijstaan in hun strijd tegen borstkanker. Daarom opteerden we voor het gloednieuwe HD Ergo zeem voor optimaal comfort.

Over Ladies-Only

In 2011 pakt Think Pink uit met een ‘Ladies-Only’ etappetocht. Op woensdagavond 22 juni verzamelen de 100 ladies aan zee om in vier dagen doorheen drie landen in totaal 320 km fietsend af te leggen. Eensportieve uitdaging ten voordele van de strijd tegen borstkanker. Elke deelnemer verzamelt immers fondsen ten voordele van de projecten van Think-Pink , de permanente borstkankercampagne in België.

De Ladies-Only is dan ook een uniek evenement waar je als fietsliefhebber niet mag ontbreken. Think-Pink helpt alle deelnemers zowel bij hun sportieve voorbereidingen als bij hun fondsenwerving. Want de strijd tegen borstkanker lever je best niet alleen. Daarom dat elke deelname per team van twee gebeurt.

Meer info? Bekijk de website van Ladies Only

WebRep
currentVote
noRating
noWeight
Categories