Think-Pink kleurt Gent-Wevelgem roze

In 2012 gooit Gent-Wevelgem zich in de strijd tegen borstkanker. Meer dan ooit staat fietsen en wielrennen centraal in de bewustmakingscampagnes van Think-Pink. Voor het tweede jaar op rij zorgt NoDrugs voor de opvallende tenuetjes.

Heidi Vansevenant, de bezieler van het Think Pinkproject deed onlangs in “Alles Goed” op Focus-WTV samen met Griet Langedock en Ria Melis al het verhaal over de samenwerking met Gent-Wevelgem. De organisatoren van de Vlaamse wielerklassieker willen via deze samenwerking niet alleen hun sociaal engagement extra onderlijnen, maar tevens extra interesse opwekken bij vrouwen voor het fietsgebeuren.

Ze roepen dames op om de mannelijke profs vooruit te schreeuwen op zondag 25 maart, maar vooral ook om deel te nemen aan de Flanders Classics toertocht op zaterdag 24 maart.

Gent-Wevelgem

Gent-Wevelgem wordt meteen ook de vuurdoop voor de nieuwe donkere voor- en najaarsvariant van de befaamde Think-Pink wielertenuetjes. De opvallende sokjes maken het geheel af.

Zak dus op 24 en 25 maart 2012 af naar Gent-Wevelgem om je sportieve duit in het zakje te doen en ontdek er in première de gloednieuwe Think-Pink tenuetjes.

Categories