VREDESEILANDEN CLASSICS

  • vredeseilanden_718

NODRUGS is kledingpartner van de Vredeseilanden Classics en leverde voor de deelnemers aan de verschillende evenementen een setje wielerkleding van topkwaliteit af met een design volledig op maat van de organisatie.

Coördinator Bert Wallyn weet hoe belangrijk het voor de deelnemers is om hun tocht in comfortabele omstandigheden af te werken. Daarom koos hij voor de X-series van NoDrugs, in een passend design uiteraard!

De Vredeseilanden Classics omvat een reeks tochten en meerdaagse mountainbike avonturen dichtbij huis maar ook in het thuisland van de boeren waarvoor geld wordt ingezameld. Op die manier ondergaan de deelnemers een unieke ervaring terwijl ze hun duit in het zakje doen voor het goede doel:

De Nicaragua Classic voert je bijvoorbeeld langs vulkaankraters, door nationale parken en langs de Pacific kustlijn. De Benin Classic brengt de unieke Afrika-ervaring en voert je door kleine Beninse dorpen. Je geniet van de cultuur en “la magie de l’Afrique”.

Elke deelnemer betaalt zelf zijn reis en engageert zich om geld in te zamelen voor Vredeseilanden. 30% van het bruto-ingezamelde bedrag gaat rechtstreeks naar het land waar je in zal fietsen, de rest van het bedrag gaat naar soortgelijke programma’s in andere landen.

Voel jij je aangesproken? Surf dan naar de website!
Categories