Team Narviflex-Nomadesk 2013

5 years co-operation with NODRUGS

  • Team Narviflex-Nomadesk 2013 edition

Laat de Champagne maar aanrukken! Dit seizoen vieren we immers de vijfjarige samenwerking tussen NODRUGS sportswear en het flamboyante mountainbike marathonteam waarvan Kris Henderieckx en Kris Hertsens de fundamenten legden.

Sinds 2009 rijden de bikers van ‘team Nomadesk’ onze producten met veel plezier aan flarden om onze firma vooruit te helpen. Geen enkel team is beter geplaatst om onze producten dagelijks aan extreme testen te onderwerpen én constructieve feed-back te geven waardoor we jaar na jaar onze producten kunnen blijven verbeteren. Een merk kan zich bovendien geen betere ambassadeurs wensen dan de prettig gestoorde bende van Narviflex-Nomadesk.

Dankzij de feed-back van beider Krissen en hun fietsende companen heeft onze collectie de afgelopen 5 seizoenen een enorme evolutie doorgemaakt. De eerste versie van de O-series werd al snel aangevuld met de X-series voor extremer fietscomfort. Het Ergo Plus zeem, de Racejacket, betere maatvoering van arm- en beenstukken, sterker garen, … zijn slechts enkele resultaten van deze samenwerking. Maar ook in de toekomst zal het team een bijzondere rol vervullen bij het testen van onze nieuwe Adrenaline series voor BMX, Enduro en Freeride.

In 2013 treedt Narviflex-Nomadesk aan in de tweede generatie van onze U-series kledij. De strakke pasvorm zit de atleten als gegoten, het design benadrukt welk vermogen er onder de tweede huid schuil gaat.

De traditionele kleuren grijs, paars en oranje werden onder impuls van de sponsors ingeruild voor een oppeppende combinatie van groen en blauw, overgoten met een organisch motief. Het ontwerpteam stond eind 2012 voor een zware opdracht met een eenvoudige briefing: “Het moet in de kleuren groen en blauw, mega-cool zijn en opvallen”. Na maanden van ontwerpen en ontwikkelen kon eind januari op de fietsbeurs Velofollies eindelijk het resultaat worden voorgesteld aan het grote publiek. Vandaag presenteren we met veel plezier het resultaat van de professionele fotoshoot onder leiding van Tom Vander Heyden.

Categories