Versluys-Evenza UCI MTB team

Vanaf 2011 slaan NODRUGS en het Versluys-Evenza team de handen in elkaar. Naast de samenwerking met het NODRUGS CONCEPT TEAM, kiest team manager Niek Lingier ook voor NODRUGS als volledige branding partner van het meest succesvolle Belgische mountainbike team.

Met Belgische kampioenen Kevin Van HoovelsNicolas Vermeulen en Sébastien Carabin haalde het team vorig jaar alle grote prijzen binnen. De komst van Bjorn Brems naar het team geeft Versluys-Evenzanog extra slagkracht op de grote Belgische en internationale wedstrijden.

Met de persvoorstelling op Velofollies een week geleden, werd de samenwerking nog eens duidelijk benadrukt voor het aanwezige publiek. Team manager Niek Lingier maakte duidelijk dat het moeilijk zou zijn om de prestaties van 2010 te evenaren. Wat hij wel met 100% zekerheid kan vertellen is dat het team nog professioneler voor de dag zal komen dankzij de nieuwe doorgedreven branding. Daar zitten wij uiteraard voor iets tussen. De voorbije weken zorgde NODRUGS voor de gloednieuwe wagenbelettering, website, flyers, posters en de opgefriste teamkledij. Het totaalplaatje mag gezien worden.

Categories